Dagen före dopparedagen

Jag hinner inte tänka steget före, innan minuterna passerat. Det känns som skolan började igår och jag skrev: jag fattar inte systemet och är konstant trött. Böckerna är svåra att få tag på och dyra som de vore värt guld. Realiteten säger att det är jullov, att jag klarat det första halvåret av gymnasiet, och minusgraderna kryper fram tillsammans med julfriden.

Samtidigt frågar jag när barn börjat växa så fort? De små lågstadiebarnen som alltid funnits där är nu centimeter längre än mig och snart börjar de fundera på högstadiets alla krav. Vem har tillåtit dem det?

En dag innan julafton, för mycket mat, små dispyter, julklappar och traditionella julfilmer. Och jag lovar mig själv (och er) att jag inte ska visa sura miner, även om släktingar tar upp gamla fel. Det är jul och jag är gladare än någonsin, utan att överdriva allt för mycket.

Kommentarer
Postat av: ELLEN

Kika in på min bloppis och se vad som finns att fynda! Allt mellan kavajer, skor, ytterplagg och innekläder!. Mycket retro/second hand finns att hitta! Nu har jag även sänkt priset på nästan alla varor, lagom till jul!Mvh Ellen, http://ellensbloppis.blogg.se

2010-12-23 @ 10:07:38
URL: http://ellensbloppis.blogg.se/
Postat av: elin ohre

svar: ja eller hur! jag blev helt upprymd och lyrisk när jag fick det, och för att inte tala om när jag fick öppna det! jag är verkligen lyckligt lottad som har en sådan fin kille vid min sida och gör sådana saker för mig. dina kommentarer bl a påminner mig om hur tacksam jag bör vara som får ha det så underbart. tack Jennie <3och God jul fina du!!

2010-12-23 @ 11:45:47
URL: http://spacefortwo.blogg.se/
Postat av: elin ohre

svar: det gör du säkerligen!! jag håller alla mina tummar för att du gör det iallafall. det är du så värd.

2010-12-23 @ 12:13:53
URL: http://spacefortwo.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag kollade runt lite och det finns några avsnitt att ladda ner här; http://torrentz.eu/search?f=paradise+hotel+dan vet inte om det funkar eller går snabbt, men prova :)

Sen fanns senaste avsnittet på Tv6 play här: http://www.tv6play.se/program/paradisehoteldanmarkAnnars kan du kolla på danmarks tv3 hemsida: http://tv3.dk/paradise jag ska tyvärr iväg nu om 1 minut och fira jul så jag hinner inte kolla om du kan kolla från sverige :) men prova! Hoppas jag hjälpt till.God jul! :)

2010-12-23 @ 12:18:38
URL: http://tvtown.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vill du vara med i min mini-veckansblogg?

du har bara idag på dig att anmäla dig,

kika gärna!btw : fin blogg :)

2010-12-23 @ 14:07:29
URL: http://kkungenduvet.blogg.se/
Postat av: Angelicaa

sv: Åh tack så söt du är! :)fin blogg!

2010-12-23 @ 18:24:36
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Postat av: jossan

Tack jenni <3

2010-12-23 @ 21:53:21
URL: http://josefiinida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0