ALWAYS GONNA BE A UPHILL BATTLE

imapoet

KIM ENGSTRÖM  imapoet

Bloggtips och bloggfavorit . Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det .
Kim är en grymt vacker kvinna med en riktigt snygg klädstil . Jag avundas hennes fina texter , och önskar att jag kunde skriva likadant . Hennes styrka är enorm . Enligt bloggen , är hon envisare än de flesta , vilket jag tror på . Kim verkar vara en väldigt snäll människa med en fin personlighet . Dessutom en förebild och inspiration !

Jag önskar er en trevlig valborg och hoppas att ni tar det lugnt !

EVERYTHING THAT GILTTER AIN´T GOLD

12åriga pojkar borde inte tänka på vem som är hetast , vilka flickor som är smalast eller vem som är kåt på vem . De äger redan målbrottsröster och en liten världsbild . De har lärt sig att överdosa håret med hårprodukter . 12åriga pojkar borde inte vara expert på mobbning . Skämt om droger och alkohol borde de vänta med . Svärord flyger ut ur deras munnar och det finns ingen respekt för äldre . De borde vänta tills de är 15 och inser att alla tonåringar fungerar på samma sätt . Jag tycker att det är synd att de har tjuvstartat .

THEN THEY TELL YOU IT´S FAIR

snygggg
H&M

Lika snygga som havet mitt i sommaren . Men dock är nästan alla redan slutsålda .
Ikväll har jag tagit på mej löparskorna och sprungit i solskenet . För ovanlighetens skull var det faktiskt roligt !

Elaka kommentarer vet jag inte hur jag ska tackla (du vet exakt vem du är och sitter säkert och småler för dig själv nu) Men jag håller huvudet högt och låter dem stå kvar blnad de övriga kommentarerna .

LOST WITH NO DIRECTIONKENT - TÖNTARNA

Kent´s finfina texter har fastnat i mitt huvud . De har blivit en drog .
Idag ska jag läsa Peter Pohls "Jag saknar dej , jag saknar dej!" och inse att mina syskon är guld värda . Troligtvis ska jag också åka till STADEN och spendera pengar på snygga kläder .

Tack för alla gulliga kommentar om novellen . En fortsättning borde komma upp så småningom !

NOVELL , DEL 1 .


- SATANS HELVETE !
- Svär inte är du snäll .
- Jag gör vad jag vill !
- Inte den tonen tack .
En bok flyger i golvet och svordomar växer som ogräs . Resten av klassrummet vänder blicken bakåt och någon himlar med ögonen . Erik ger en arg blick tillbaka och tar långsamt upp boken igen . Av läxpappret viker han ett flygplan och kastar det rakt i Freddes öra . Skrattet , som aldrig vill ta slut , ekar över rummet . Erik och grabbarna hinner inte planera nästa steg innan klockan visar att lektionen är slut . 
- Erik , du stannar kvar .
- Men vad fan .
Klasskompisarna har redan hunnit ut på skolgården . Förutom fotbollsgrabbarna som skrattar och pekar på Erik och lärarinnan . De ropar något sarkastiskt och springer bort från rosa gardiner och plastblommor . Grabbarna är Eriks grabbar . Erik är ledaren och grabbarna är trogna följare . Går han till vänster förljer de snällt efter . De är stadens coola killar och Erik är skolans kung .
- Hur mår du egentligen ?
- Det ska väl du skita i .
- Erik , jag menar allvar . Och var inte så spydig jämt .
På utsidan är Erik en av världens coolaste människor . T.om utseesendet är på hans sida . Det bruna lite lockiga håret , iskalla blå ögonen och hans relativt goda klädsmak har gjort så att flickor tittar en extra gång på honom . Men på insidan faller han långsamt ihop . Pulsen är över 170 och alla tankarna snurrar fortare i hans huvud än vanligt . Varför är han så spydig jämt ?
- Hur mår din mamma ?
Erik tar ett djupt andetag och stirrar på de fula rosa gardinerna . Hur kan Anna veta något om hans mamma ?
- Bra , precis som hon mådde i fjol , säger han tyst .
- Var det cancer hon hade ?
Han vill be henne hålla käften , men lyckas behärska sig . Cancer är inget Erik talar om . Ordet cancer är det värsta ordet på hela planeten . I skolan är det ingen som tycker synd om Erik för hans cancersjuka mor . I skolan vet ingen . Cancer kan ta och dränka sig . Plötsligt känner Erik sig gråtfärdig . Anna fortsätter att säga något men Erik har slutat att lyssna . I hans tankar är han redan hemma .
- Får jag gå nu eller ? frågar Erik .
- Ja . Sköt om dej !
Han försöker snabbt att dölja sina ögon . Jävla kärring som bara lägger sig i ! Man får inte ens leva sitt eget liv . Om grabbarna får veta om alla sjukhusbesök får Erik stiga av tronen . Skolans kung kan ju inte ha en cancer familj. Han går snabbt hemåt och hinner knappt blinka innan han är hemma i köket .
- Var fan har du varit då ?
- I skolan . Precis som alla andra barn .
- Du är inget barn . Jag har ju sagt åt dej att du behövs mer här hemma än i den där jävla skolan .
- Pappa , klockan är inte ens 5 och du är redan full !
- Jag gör vad jag vill ! Min fru har cancer .
- Det är lika jobbigt för dej som det är för oss andra , förklarar Erik .
Rösterna har höjts . Far och son har inte ett samtal längre . De grälar . Erik vet exakt vad som ska hända här näst . Det är inte första gången . 
______________________________________________________________________________________________

Del 1 av en novell jag skrivit för någon månad sedan . Säg gärna till om ni vill läsa nästa del ! Åsikter tas också gärna emot !


LÄT DU HENNE KOMMA NÄRMREJag chansar och famlar i mörkret . Säger "jag kan inte" och vägrar sjunga när du bara påpekat felen . Vägrar att ta av mig skorna , även om damen bett mej snällt . Vad är det för vits om jag ska lägga på mej dem igen 5 minuter senare ? Någon säger att jag är stark som är envis och står för det jag säger . Jag är inte envis . Jag är arg . Någon annan skrattar och undrar förvånat varför jag inte sjunger istället för att sura . Eller slösar bort 2 minuter för att ta av mig skorna . Jag surar inte . Jag är rädd .

Någon önskade en bild . Tjolahopp - ett ansikte åt texterna . Jag vill behålla min blogg personlig , men anonym till en viss grad . Det är här som jag kastar ut alla ord jag burit inom mig . Det är här jag inspireras av finfina kläder och underbar musik . Ni , otroligt söta läsare är guld värda !

I KNOW THIS AINT PARADISE

snyggggtsnyggt

MODEKUNGEN

En underbart söt kjol och en mysig snygg t-shirt . Tyvärr ska ju modekungen ha så dyra priser , så något riktigt köp blir det nog inte .. Min söndag har bestått av film , plugg och sol . Att ha hemma spa på söndag kväll är ju också en traditon . Jag är redo för måndag ! 
jag vill också vara kär och galen och ha dej vid min sida

Tack för alla åsikter angående föregående inlägg ! :)

CLOSE YOUR EYES AND KISS ME SWEET

hett

TAYLOR LAUTNER

Jag tror att jag dog för ett ögonblick . Han måste ju vara en av planetens snyggaste män . ( Han , Alexander Skarsgård , Jeffrey Dean Morgan och Chace Craaford tar verkligen topplistan ) Äh , nu kommer jag helt av mej .. MIn poäng var träningen . Om eran drömman ska ha magrutor och muskler av stål ? Jag måste ju inflicka med att magrutor är otroligt hett . Någon i klassen har nämt att tjejer med magrutor är fel och onaturligt . Vad tycker ni ? Magrutor, på både könen, hett eller bara fånigt ?

VACKRA ORD SOM RINNER UT I SANDENERIK HASSLE & ELLIE GOULDING - BE MINE

Jag har inte haft tid med bloggen den här veckan . Istället har jag pluggat och dansat / tränat 24 / 7 . Idag är det fredag och solen skiner ( tummen upp igen ) Jag har inlett min sol-säsong . I sommar ska jag bli brun . Med picknick , datorn och musik i solen är eftermiddagen räddad .
Annars har dagen varit ett helvete och jag är negativare än vanligt .

DESSUTOM kan ni bli medlemmar här för att få mer bloggläsare . Varsågoda !

IT´S WRITTEN IN THE SKY

MONKI
MONKI

Ursnygga skor från Monki , priset borde vara 400 kronor , som man inte skulle tacka nej till . Solen och värmen har äntligen flyttat till staden . Skolavslutning , sommarlov och glass i mängder är inte lika avlägset längre . - Tummen upp knappen - på FB !

HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

Jag bor i en stad utan trafikljus och i en värld utan rättvisa . Chokladplattan delar vi exakt lika , ingen ska få mera än den andra . Vi bestämmer oss för en film och vi har en mys-lördag den här hälgen också . Resten av tonåringarna dricker sig vingliga i staden och skämmer ut sig med sina sångröster . Miss populär är orolig över vilken karl hon ska välja ikväll . Vädret avslöjar att kjolarna är för korta och föräldrarna har ingen aning om vad som pågår . Jag sitter med datorn i famnen och kallas för en tråkig ängel . På måndag skrattar vi åt historierna om vem som strulade med vem , vem som vågade vara coolast , vem som grät för kärleken och vem som kräktes i brevlådan . Precis som förra hälgen och veckan före det , suckar jag och önskar att jag är med nästa helg istället . 

THERE´S NO MERCY IN YOUR EYES

Mina absoluta favoriter från SO YOU THINK YOU CAN DANCE . De är så otroligt duktiga !
Att bli kallad för dansare är min dröm och förhoppningsvis framtid .

NO FUTHER QUESTIONS

Idag har jag haft läsglasögonen på näsan och ett leende på läpparna nästan hela dagen . Den röda färgen på naglarna börjar försvinna och jag önskar att jag köpte en annan nyans . Det blir ingen dans träning för mej denna onsdag , jag ska plugga hela kvällen . Lära mej allt om människans biologi ; blodet , hjärtat och njurarna . Ganska intressant faktiskt ! Lära mej uttala orden rätt på det engelska språket .
Jag ville bara tala om att jag lever , men att idag överger jag allt som har med dator och blogg att göra .

I PROMISE TO NEVER MESS IT UP AGAIN

snygggggt

FIN FINA RINGAR

Det kan nästan kallas kärlek . Nu vill jag springa in till närmaste storstad och ge bort alla mina ( få ) pengar i byte med dessa fin fina ringar . Ringar har blivit min favorit våren 2010 !

Dessutom visar statistiken uppåt och kommentarerna blir bara mer gulligare . Jag vill tacka och krama er allihop , sötnosar !

MELLAN SANNING OCH LÖGNMY SISTER´S KEEPER

En av världens vackraste filmer . Jag grät mej genom scenerna och önskade tills det nästan gjorde ont att Kate skulle övervinna cancern . Jag har inte kommit i närheten av cancer förut , för mej har känlsan varit blank . Men nu kan jag åtminstone lite grann förstå hur det känns . Den är absolut en av världens vackraste filmer . Jag rekommenderar den varmt ! My sister´s keeper tillhör nu en av mina favoriter .

Vilken är er favorit film ?


THE HEART OF LIFE

Året var 2020 och jag hade hittat ordet lycka
Jag hade färgat håret och skaffat page
Smutsiga converse och en gammal jeansskjorta
och jag var tillbaka i skolan
Någon hade målat korridorerna oranga
och jag skrattade tyst

Han
hade vuxit till sig och blivit stilig
Brunt rufsigt hår och en blå favorit tröja
Jag log åt våra minnen
och vi skämtade om hur snabbt 10 år går
Vi bar ringar som visade att vi tillhörde varandra

Salen var full av finniga och osäkra tonåringar
Tystnaden kröp långsamt fram
och han , mannen i mitt liv , presenterade mej
- Hon är det finaste jag har , det vackraste jag vet
Krossar ni henne , ska jag krossa er .
För honom spelar hundratusen röster ingen roll
Han överröstar dem ändå

Jag vaknar och inser snabbt att året är 2010
Någon page äger jag inte
Inte heller mannen i mitt liv


RSS 2.0