A GLASS OF WATER LONGING FOR THE OCEAN

Jag har levt mitt liv i ett höghus med oändligt många våningar . På de nedre våningarna har jag fått leva i dina armar och fått känna mej värdefull . Där har jag kunnat kallat mej mänsklig . Varje gång något gått snett , för varje litet misstag har jag sprungit upp för trapporna . Jag har velat springa ändå upp till fönstret och hoppa . Jag har aldrig klarat mej ändå upp . Varje gång har jag brutit ihop , stannat i ett hörn och gråtit . Jag har gett upp för lätt .
Jag är en fuskare !
Med hjälp av dina ord har jag använt hissen ner . Jag har fuskat . Jag kan inte ta några beslut själv , orken för att klara mej själv har varit bortblåst . Idag gick hissen sönder . Idag skrek hon att jag borde skärpa mej . Lära mej att inte ge upp och kämpa och försöka . - Världen går inte under av dina misstag , du lär dej av dina misstag ! Jag kan bli utkastad vilken dag som helst . Jag måste visa att jag kan klara mej själv . Jag måste visa att jag förtjänar en plats och är en av dem . Min koncentration och energi behöver vara över 100 . Jag tänker vara en positiv flicka och inte vara den som ständigt klagar . Jag är medveten om att inställningen inte kommer att förändras över en natt . Det kommer ta tid , men jag har åtminstone bestämt mej .


HERO OF WAR

skor , fina skor . jeans skjortajeans shorts
H&M , DE KAN DE OCKSÅ .
jag vill att det ska bli vår och klä mig i blått .
jag har 7 lediga dagar framför mej och jag ler , men samtidigt saknar .

riktiga män gråter och erkänner att de aldrig har rökt .

WHO AM I TO DISAGREE ?


Det var så otroligt löjligt . Jag har sagt fyra ord , jag har erkänt , och nu är jag plötsligt luft för honom . Jag är ingenting , osynlig . En lånad penna som han inte vågade återlämna själv , istället tog pennan omvägar . Jag kallar det löjligt . Han är inte feg , utan bara rädd för alla reaktioner . En populär kan ju inte vara i närheten av en tönt . Jag förstår , men ändå kallar jag det löjligt . Hela dagen kan kallas löjlig . Jag har låtsas och spelat ett rollspel . Skrivit text som de inte kan genomskåda . Jag vill inte skrika ut sanningen , jag vill att de ska gissa sig fram . Jag är inte tillbaka på ruta noll , jag är på ruta ett .

GOSSIP- TANT .


Jag tänker inte skriva det vad ni ber om , jag tänker inte säga det ni vill höra . Jag jagar inte efter kommentarer och uppmärksamhet . Det här är mina få sekunder i centrum . Min tid där jag är JAG . Viljan att lära sig skriva - det är det som är historien .  - Om 120 minuter är det måndag och jag är inte förväntansfull . Idag har jag dansat mig trött och fått hål på strumpan . Efter 2 timmars träning med cirkus 300 glada människor är jag sliten . Jag ska bli en energisk människa , även när jag är över 30 . Det är så de ska minnas mig . Ikväll har jag syndat och ätit prinsesstårta , min kusin har nyss fyllt 5 år . Jag har skrattat åt barnen och hört på de äldres skvaller . Usch , säger jag bara . Om de bara visste hur hela byn skvallrar om deras skandaler . Nej , när jag blir vuxen på riktigt ska jag bo i en stad .

SHE IS THE QUEEN OF EVERYTHING

blomma

URBAN OUTFITTERS

Jag saknar sommaren . Jag vill klä mig i blommigt och färga håret . Jag vill självsäkert gå med huvudet kallt och glasögonen på näsan . Jag vill skratta mig lycklig och minnas de fina minuterna . Jag saknar sommaren .
- Idag har jag dansat för mitt liv och förbränt massvis med kalorier . Vuxna människor skrek och stämingen förstördes en aning . Vi blev uppmanade om att lyda order och dansa och inte lyssna . Imorgon tänker jag dansa hela dagen , zumba och bodyjam . Imorgon blir en bra dag !

MEET ME HALFWAY


Det är februari och -20 grader kallt . Du himlar med ögonen och fryser . För din skull springer vi in i värmen . För din skull kan vi inte stanna . Jag nämner inte att jag också fryser och att känseln i fingrarna är försvunnen . Du har din tid i centrum , jag ska inte förstöra . Skulle jag säga något skulle jag antagligen få höra skratt och fnysningar . Skulle jag säga något skulle jag antagligen klaga . Ibland är det bättre att hålla käft . Idag var jag tyst , när jag ville skrika att du inte var ensam på planeten . Folk fryser och svälter ihjäl . Vi klagar på kylan och äcklig mat . Vi borde skämmas och veta när vi ska hålla käft .


IF I ONLY COULD MAKE A DEAL WITH GODJag har inte haft tid att skriva . Jag har läst om människans skelett och matsmältning . Imorgon tänker jag svara logiskt på frågorna . Jag tänker få mer en godkänt ! Dessutom har jag beställt läsglasögon . Om ca. 2 veckor , 1 vecka om de jobbar snabbt , har jag dem på näsan och förhoppningsvis slipper huvudvärken .

Idag blev jag irriterad . Han satt där och skröt om antalet flickor som tyckte om honom . Någon retade honom och föreslog att han kunde väl ringa henne . Jag var rädd för att någon skulle nämna mitt namn . Idag hade jag turen på min sida , ingen sa något . Det är inte pinsamt , jag är bara dålig på att förneka det . - Jag vill stå på ett tågräls med någon , utan att bry sig om tåget kommer . Det gör inget , för man har någon .

JAG KAN INTE SKILJA PÅ


Jag har sagt att jag inte tycker om tävlings inriktningen . Min inställning brukar vara "jag kan inte" . Jag ställer mig längst bak i hörnet och hoppas att de inte ser . Jag hoppas på att slippa tävla . Jag är osäker . Mitt självförtroende ligger på 0 , kanske t.om minus . Idag var jag plötsligt tävlingsinriktad . Vi lekte i snön , allt för att lågstadiebarnen skulle kunna le och minnas . Min osynlighetsmantel var försvunnen , även de mera populära tilltalade mig . Jag var glad , men var också medveten om att lyckan inte skulle hålla för alltid .

Min osäkerhet var stor på dansträningen . "Jag Kan Inte" Mina ögon var tårfyllda och jag kämpade för att inte börja gråta . Jag rev och knep i mina armar tills de var rödmärkta . Min andning var inte normal . Jag ville säga något och var beredd på att få en utskällning . Jag var arg på mig själv , och hatade att jag inte ens försökte . Min inställning behöver ändras . Jag behöver bli envis . Jag behöver kämpa tills blodet sprutar . Jag behöver hjälp !

PACKED YOUR BAGS AND WALKED AWAYMARY-KATE OLSEN

Hon är en vacker kvinna . En rik kvinna . Om jag hade miljoner under madrassen skulle jag också köpa designerkläder . Jag skulle kunna ha fina kläder varje dag . Men visst - man kan ha fina kläder utan att spendera för mycket pengar . Jag ska avbryta min fula-kläder-period . M-K Olsen kan kallas inspiration och jag tackar . Jag vill vandra i Second Hand butiker och drömma .


I DON´T REALLY CARE
DONKEYBOY - AMBITIONS

Idag vill jag skrika fuck you åt världen , men musiken får mig att tystna . Jag är trött på att tävla om uppmärksamheten . Trött på att tävla om vem som är populärast och får mest komplimanger . Trött på att försöka få pojkarnas blickar . Jag är trött på att försöka få osynligheten att försvinna . Jag är trött på att bli avundsjuk varje gång jag misslyckas och de lyckas utan att ens kämpa .
- Det är medfött , vissa är populärare än andra . Du blir inte känd över en natt !

TIME IS RUNNING OUT

minns varken varifrån eller pris .

MODEKUNGEN , 599 kr .

Jag vill ha en stor skjorta att gömma mej i . Helst ett par stora glasögon att lägga på näsan också . Jag vill veta vad mode är och lära mej av dem bästa . Jag vill kunna gå i skyhöga klackar på gator där ingen ser verkligheten . Vara en i mängden , samtidigt som man är annourlunda . Men jag antar att det är för mycket begärt .

BEAUTIFUL DISASTER


De är 10 år , lågstadiebarn med muskler . Jag är minst 5 år äldre än dem , men muskler äger jag inte . De kan göra armhävningar bättre än en vuxen människa och är vigare än de flesta . När jag var 10 år visste jag knappt vad en armhävning var och min vighet var inte stark . Jag önskar att mina föräldrar tvingat mig med redskapsgymnastik när jag var 10 år , så jag skulle kunna kalla mig för gymnast . Jag skulle ha haft muskler , kunna göra armhävningar , vara vig och inte veta vad socker är . Sanningen är att jag även är avundsjuk på barnen . Lågstadiebarnen med muskler . Jag skriver en 'träningsdagbok' och planerar noggrant . Jag dansar tills jag vill svimma , men tycker samtidigt att det är världens roligaste ! Jag springer tills benen går av . Men sockret bara förstör . Socker borde förbjudas ! Det är ju bara 5 kg det handlar om . Det borde vara enkelt , jag borde inte klaga . Utan sockret skulle jag kunna skratta mig lycklig .

NOW OR NEVER

Izzie och Alex

ALEX OCH IZZIE , GREY´S ANATOMY

Om jag skulle ha cancer och veta att jag bara har månader kvar på jorden ,
vill jag ha någon nära . Någon som gråter och står vid min sida .
Någon som ber att jag skulle överleva . Osynligheten skulle automatiskt försvinna
och de skulla ångra att de inte sa orden . Jag skulla ångra att jag inte skrek och
alla elakheter jag har tänkt . Jag skulle ångra mig .
Tårarna går inte att stoppa när Alex gråter som ett litet barn och säger att han älskar henne ,
att hon inte får försvinna från hans armar . I den stunden kan jag vara avundsjuk på Izzie
( fastän cancer är hemskt , mycket hemskt ) hon har människor runtomkring sig .
Hon har någon . Vem vet , kanske jag har cancer .
Vem har jag som skulle gråta och be vid min sida ?

QUELLE HEURE EST-IL ?


COCOO , 295 kr.

Jag vill köpa en klocka , en fin en . Bäst vore det om den vore magisk . En klocka som kunde vrida tillbaka världen någon timme , så man fick säga det perfekta svaret på spydigheterna åt någon annan än en själv . En klocka som kunde vrida världen framåt ett dygn , som man inte behöver oroa sig för morgondag . Men i verkligheten existerar inga magiska klockor .
Jag vill köpa en klocka , en fin en .

LOVE IS HARD


Jag borde tänka på annat , istället för att inte låta honom försvinna från mitt huvud .
Det finns en verklighet , som jag borde inse . Han kommer att hitta världens vackraste
kvinna och jag kommer att avundsjukt titta på . Jag kan gråta över det i flera dagar och
äta glass tills jag spricker eller glömma och gå vidare . Jag önskar att det vore enkelt .

THAT DON´T KILL ME , CAN ONLY MAKE ME STRONGER


Jag är helt tom . Det är något som saknas . Som om jag vore en människa utan revben .
Ett litet tryck och jag skriker högt . Jag är ömtålig , mycket känsligare än dej .
Ni tror att ni är medveten om det . Jag tror att ni har glömt .

Kontrollen är som bortblåst . Jag är ett steg efter istället för steget före . 
Kraven är för höga och hjärnan hinner inte tänka .
Jag har sagt att det är era ord som jag levt på . Det är idag sanningen .
Ett enkelt hej och jag påminns om att jag lever . Jag är inte bortglömd , inte hos er .

Hon är bäst utav alla , det skadar inte att kalla henne för proffs .
Varje litet danssteg är perfekt . Hon är min idol , hon är det jag strävar efter .
Hon ser varje liten människa och är noggrann med att inte glömma .
Energin är högt över hundra . Jag trodde hon var en av de populära ,
som är för coool för att prata med någon mindre , någon som inte är i närheten
av hennes nivå . Jag hade fel , idag kallade hon mig modig .


EVERYTHING MEANS NOTHINGBIK BOK

Jag vill att det ska bli sommar och bara ha på mig vackra kläder utan att frysa .
På sommaren tänker jag bo i kjolar och blommiga klänningar .
Jag längtar till sommaren , men vill ändå stanna tiden .

MERCI

T A C K !

Jag vill spola tillbaka i tiden och ändra på meningarna .
Vi skulle ju vara kompisar . Vi skulle t.om bli bästisar .
Det har runnit ut i sanden , istället undviker vi .
Det var inte så här det skulle bli och det får inte hända nu .
Jag har så mycket att tänka på och jag behöver få tala med dej .
När jag såg dej steg min puls och jag fick svårt att andas .
Jag hittade ingen utväg .
Jag sa inget . Det är tystnaden som är värst !
Jag vill få leva i dina armar . Gråta ut på dina axlar .
Berätta hur stor saknaden är . Bli igenkänd och saknad .
Jag vill veta att jag har ett värde . Någon som tänker på mitt bästa .

Jag borde ha sagt något , istället för att undvika .
Du borde ha sagt något , du borde ha sprungit .
Det är inte honom ni ska kalla elak , säg det till mig .

AFTER ALL I´M STILL A JERK


Jag beter mig som ett litet barn , som en liten 7-åring .
Övertygar människor om att jag skulle vara envisast på denna planet .
Att jag skulle kämpa oavsett vad som händer . Att jag aldrig skulle ge upp .
Det är bara lögner .
När min hjärna har insett fakta och hur värdelöst det känns när man är sämst
bryter jag ihop . Jag kan inte slappna av , spänner varenda liten muskel och
skakar som ett asplöv . Tårarna vill rinna och jag vill skrika högt .
Låt mig få ligga där i hörnet . Se inte på mig , tänk inte ens .
Behandla mig som jag inte fanns , som om jag vore osynlig .
Allt är som vanligt . Jag klagar på världen och är otacksam .
Jag har fått min chans och jag kastar bort den , som om den vore snö .
Jag vill att någon slår mig hårt , slå tills jag inte andas längre .
Slå tills jag förstår vad livet innebär . Slå till jag är tacksam .
Det finns inget 'stackars litet barn' . Det har gått 3 år nu .
Enligt teorier borde jag klara mig själv , utan att klaga sönder världen .

RSS 2.0