WEEP LITTLE LION MANLORENA SVENSSON

Ytterligare ett bloggtips och en bloggfavorit .
Lorena äger, för det första, ett riktigt vackert namn. Hon har en väldigt snygg klädstil och verkar ha koll på det här med mode. I hennes blogg kan man se vackra bilder och läsa om hennes vardag. Lorena verkar vara en riktigt snäll och självsäker person. En blogg, jag rekommenderar varmt, med andra ord!

THE MORNING OF YOU VERY FIRST DAY

Jag läste novellen jag lovat att publicera, men började ändra texten och tyckte att allt var crap. Jag gav upp och började istället att skriva en ny novell. (så är det alltid när jag försöker skriva) Lisbeth Salander är min inspiration. Hon är en så underbart stark kvinna. Jag är inte helt färdig och nöjd ännu, men jag ska försöka publicera den novellen senare också.
__________________________________________________________________________________________________

Pulsen är på 187. Luften går inte in i mina lungor. Benen vill inte stanna, fastän både lungorna och huvudet önskar det. Just då ropar tränaren ”Ge int upp. Kämpa!” Jag ger upp, stannar. Hela kroppen skakar och jag ångrar att jag inte åt mer frukost. Hostar och försöker få andningen att fungera som vanligt. Sträcker mig efter vattenflaskan och dricker långsamt. Jag är besviken på mig själv. Jag vet ju att jag kan och ändå ger jag upp. Tårarna är nära. Det värker i hela kroppen, i varje muskel. Jag tittar snabbt på klockan, och inser att det är 20 minuter kvar. Önskar att tiden skulle gå fortare. Men hinner varken tänka mer eller gråta förrän tränaren ropar att vi tar det ett varv till. Jag har lust att slå till henne. Men den här gången tänker jag inte ge upp. Envisheten kryper fram. Nu ska jag bevisa för alla andra att jag kan. Framför allt ska jag bevisa det för mig själv.


I´M GONNA MAKE A CHANCE


- Så jäkla bra!
Igår var det ju 1 år sedan Michael Jackson dog. Han var så otroligt duktig, och är en av orsakerna till varför jag idag kan kallas för dansare. MJ är kungen. Min idol, helt enkelt. <3

Efter fyra dagar utan el och rinnande vatten är man mer än redo att åka hem. Trevligt var det, men borta bra - hemma bäst! Jag ska måste söka upp novell del 3 och försöka hinna skriva mer av mina texter här i bloggen. Det är ju orsaken till att denna blogg ens existerar.

Vad vill ni läsa mer om? Vad tycker ni om "mina texter"egentligen? Är der någon vits att jag skriver dem? - Svara ärligt.


SWEET DREAM OR A BEAUTIFUL NIGHTMAREIdag åker jag och familjen till sommarstugan och kommer inte hem först på söndag. Vi ska alltså fira midsommar där. Det blir tre dagar utan tv och dator. Istället blir det mycket mat, läsning av otroligt bra böcker och mys. Jag tänker också ta med mina hantlar och träna på trampolinen vi har där! ;)

Jag önskar er en jättebra midsommar!

Ni får inte glömma att rösta på mig HÄR (nummer 6) och HÄR (nummer 3) TACK på förhand gullungar!

"SKA MAN VARA FIN FÅR MAN LIDA PIN"

Jag önskar att jag vore vältränad. Jag vill också ha magrutor, smala ben, starka armar och en kondis att skryta med. I måndags var jag på "sommar jumpa" eller "tant jumpa", som vi kallar det för. Naturligtvis var jag yngst, men jag brukar alltid vara det på träningscentret i staden. Aerobic och lite styrketräning var schemat. Igår solade jag nästan hela dagen (varför blir vissa människor bruna bara de tänker på sol, medan andra får gå runt som vampyrer året runt ? - det är dilemmat nummer 2) På kvällen hade jag dansträning , som var superkul , men man börjar verkligen känn pressen nu . Idag kan jag knappt gå pga träningsvärken ! Idag har jag också dansträning och imr ska jag ut och springa . Jag vet inte om jag kommer att överleva ..


Tränar ni nu under sommaren ? isf vad ?Om ni, söta människor, röstar på mig i Astrids bloggtävling (HÄR) och Felicias bloggtävling (HÄR)är ni värda finfina ord och kramar! Gör det, snälla.


THEY STARTED OFF BENEATH AN OLIVE TREE

Du försöker ju bara
passa in.
Men samhället skriker stopp.
- Du platsar inte här!
Och du försvinner långsamt
in i dina tankebanor utan slut.
Vi är tråkiga människor
som inte vågar säga NEJ.
Fega människor är vad vi är.

Ibland trampar jag på er
som dålig andedräkt
och kallar er för själviska.
Ibland använder jag även ordet hata.
Jag hatar inte er.
Ni är bara människor
som lever livet fullt ut
och bär masken lycka i eran hand.

Vi som blir kvar och
inte passar in
andas tungt i natten som sjunger ganska fint.
Ändå kommer vi aldrig att bli som de.


Midsommar är lika hemsk som valborg och skolavslutningar.
Alla krav på att man borde vara coolast.I´LL FOLLOW YOU UNTIL YOU LOVE MEInte världens bästa kvalité, men det är smällar man får ta när webcam är den enda kameran som fungerar i huset. Jackan är 100 gånger snyggare i verkligheten. Jag är supernöjd och kommer säkert att använda den jämt och ständigt.

NO ONE LAUGHS AT GOD IN A WARweb-cam kvalitet

Idag var jag uppe med tuppen . Ingen sovmorgon här inte ! Jag åkte med bussen , direkt från morgon , till stora staden (varför ska biljett priserna vara så höga ?) En jeansjacka blev äntligen köpt ! Är jäkligt nöjd över den :) En klänning / skjorta och nagellack kom jag också hem med . Bröllopet mellan kronprinsessan och Daniel , numera prins , har jag också hunnit titta på . De är så gulliga . Och jag ska också ha ett maffigt bröllop !

Vad har ni gjort idenna lördagskväll ? Drunknade ni i bröllop ?

SEX AND THE CITY 2Ikväll ska jag äntligen gå på bion "Sex and the city 2" med en god vän . Har väntat i två veckor , och först NU passar det sig . Härligt ! :) Imorgon blir det shopping i stora staden med en annan vän . Sen ska jag ju naturligtvis klä mig fint och titta på det kungliga bröllopet också !

Har ni sett "Sex and the city 2" ? Vad tyckte ni om den ?

DEATH AND ALL HIS FRIENDS


Jag vet att det är från fel säsong och att bildens kvalite är crap .

Jag är fortfarande helt tagen av gårdagens avsnitt , säsongsfinalen säsong 6 , av Grey´s Anatomy . Oh my Good , säger jag bara . Gary Clarks fru dör , och han blir galen och stämmer sjukhuset . Inte räcker det med det inte . Nej , han köper en pistol för att döda Derek Shepherd , Lexie grey och chefen , för att de har "dödat hans fru ." Alex Reed dör . Kirurger dör . Säkerthetsvakter dör . Charles Percey dör . Alex Karev blir skjuten , men överlever . ( thank good , skulle han ha dött skulle jag ordnat begravning )Meredith är gravid . Äntligen blir det ett MCdreamy barn , och bröllopet på post-it lappen blir ännu mer romantikst . NEJ , det blir ingen bebis med perfekt hår , som snarkar som ett sågverk . Meredith får missfall . ( Snälla , vad har inte den människan gått igenom ? ) Derek blir skjuten i  bröstet mitt framför ögonen på Mer . Christina tvingas operera hennes bästa väns man . Skulle han ha dött , skulle jag inte bara anordnat begravning . Gosch . Så jäkla spännande och sorgligt .Jag grät konstant . Världens bästa serie ( det slår t.om One Tree Hill nu ) Jag är rörd . Så otroligt bäst . Till hösten kommer förhoppningsvis kanal5 att börja visa säsong 7 . Ursäkta mig om jag är lite greys geek . men FAN VAD BRA DET ÄR !!

Såg ni på Grey´s Anatomy finalen ?

HEY SOUL SISTER

snyggggga

MODEKUNGEN - 499 kronor

Finfina shorts från Modekungen . Synd att priset ska vara så högt .. Ögongodis brukar det kallas !

Idag skiner solen och jag tänker sola bort min blekhet . Senare blir det barnpassning , dansträning och Greys Anatomy och So You Think You Can Dance på kanal5 . En vacker och bra dag helt enkelt .

TU ME MANQUES

" De säger att jag vinner krigen men jag har aldrig varit en segrare . "
Vi småler försiktigt åt världen och för ett ögonblick glömmer vi bort alla svek och farväl . Det skulle bli en höjdarsommar . Soliga dagar , bad , party och sång . Det var ju så vi sa . En höjdarsommar . Men jag glömde bort löftet och klagomurar byggdes . Man kan ha ett samtal utan att klaga , sa du . Fan . Jag försökte bortförklara mig med att det är en dålig dag och en dålig höjdarsommar . Jag väntade länge på det där härliga msn ljudet , som betyder nya ord . Fan . Jag saknar dig . Ibland saknar jag dig så att det gör ont . Någon dag ska jag säga det åt dig . Face to face . Jag saknar dig så jävla mycket !

THEY ALWAYS DID THE BEST THEY COULDInspiration
bild 1 : STOCKHOLM STREETSTYLE
bild 2 : ELIN WAHLBERG ( blogg )

Jag gillar shortsen i första bilden . Och hur hon matchar det enkelt med hatt på huvudet .
Elins oufit är otroligt snygg , och jag skulle kunna kopiera den här och nu . Harembyxorna , blommigt och jeanssjkortan . Love it !

Förresten så har jag ju glömt bort novell del 3 . Om någon är intresserad av att läsa , så hojta till ! Dessutom har söta Angelica en tävling om en goodiebag ( LÄNK ) , som jag är med och tävlar om .

I PROMISE YOU , I WON´T MAKE A SOUNDANDREAS WIJK - WONDERCHILD ( COVER )

Han är inte bara snygg , och är Sveriges bäst klädda man , han kan sjunga också . Otroligt duktig är han ! Hans blogg hittar ni här . enjoy !

Regnet förstörde vår helg , därför blev det inget långt besök på landet . Det blir heller ingen utgång ikväll . Istället blir det popcorn och "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö" . Svt1 visar den , och jag rekommenderar varmt ( om ni inte ska ut och roa er )

YOU SAID MOVE ONinnan jag färgade håret mörkare och klippte lugg , med favorit skjortan och läsglasögonen .

Igår kom min vän solen på besök och jag umgicks med honom hela dagen . Med musik och boken "flickan som lekte med elden" gick det fint , och jag brände mig på magen . Idag ser det ut som solen kommer hit idag också , och det är jag glad över . Han är en fin vän . Senare idag åker jag till landet och kommer hem på söndag .

Ha det fint , så hörs vi på söndag .

WHEN I BECOME A STAR WE´LL BE LIVING SO LARGEANGELICA BLICK

Ytterligare ett bloggtips och en bloggfavorit .
Angelica är en otroligt vacker människa , som verkligen kan det här med mode . Jag avgudar hennes snygga klädstil . Dessutom skriker hennes hår perfektion . Bloggen är faktiskt en av min absoluta favoriter , även om jag inte har följt den så länge . Angelica verkar vara en supersnäll och omtänskam person .


I LEFT MY HEAD AND MY HEART ON THE DANCE FLOORSTEP UP 2

Idag har jag dansat . Träningen var tung som satan och pressen och kraven är stora . Vi övar inför uppvisningen nästa månad och alla steg måste vara perfekta . Det är hårdträning som gäller nu !

Jag har fått en del frågor om mina texter .
- JA , jag har skrivit alla texter själva . Men NEJ , allt har inte hänt mig på riktigt .
- Och JA , jag uppskattar om ni läser innan ni skriver tack , eller något annat obetydligt .

IS THERE ROOM FOR ONE MORE SON

Vi sitter på gräsmatten och njuter av solen . Och du säger tyst att du ångrar de fula dagarna . All sprit , tårar och tveksamheten till människan . Slagsmålen som gett dig en bruten näsa . Du försöker skratta tyst och frågetecken målas upp framför våra ögon . Det är fult att ljuga . Jag skrattar och det är ännu fulare än lögnerna . Världen kommer att bli vacker , säger jag . Fysiskt kan vi springa ett maraton tillsammans . Det är ingen som varken säger stopp eller stanna . Våra muskler är gjorda av stål . Psykiskt klarar vi inte av väntan på en vacker värld . Vem var du som inte andades kärleken ? Och du förklarade snällt att förändringar inte sker över en natt . Osynligheten övervinner verkligheten ibland . Men inte idag eller imorgon , utan igår . Och dagarna innan det . Vi önskar att vi kunde flyga bort från gräsmattan , staden och alla krav som tynger ner människan . Min hand passar perfekt i din hand , och det är där jag vill att den ska bo . Men det inser inte du . Ialla fall säger du ingenting om det . Du nämner inte ens mina nya fina klänning . Jag hinner tveka innan jag ler svagt , för du är där och jag vet att du är du . Du ändrar inte åsikt bara för att resten av världen gör det . Vi äger gräsmattan tillsammas . Vi flyger och klagar på mänskligheten tillsammans . Det gör inget om du glömmer bort mig för någon minut . Du är alltid du .

I DON´T WALK , I DANCE


MIN NYA BIKINI FRÅN H&M

Första dagen på sommarlovet och även första dagen på mitt sommarjobb . Jag ska vara barnvakt åt mina bröder nu i 2 veckor och sen 2 veckor i augusti . Laga mat , städa , leka och ha ansvaret helt enkelt . Om vädret tillåter ska jag också sola och bli brun redan idag .

Har ni något sommarjobb ?

SUMMERLOVIN HAPPENED SO FASTSOOOOMMAAARLOOOOV !
Jag är klar med grundskolan och högstadiet . Sången gick fint och jag är glad . 3 år har gått fort , nästan för fort . Jag kommer att sakna min klass , även om jag vissa dagar har velat slå dem på käften . Det har varit 3 år blandat med tårar , skratt , skämt om fåglar , bönder och bögar , psykologi och saftkalas . Framförallt har vi haft roligt ! Det är först nu i efterhand som jag inser hur otroligt fin klass jag har . Till hösten ska jag bli en modig dam och börja på gymnasiet . Men nu ska jag ha sommar sommar sommar !

JAG TESTAR NYA VÄGAR SOM ALDRIG TYCKS TA SLUTMELISSA HORN & LARS WINNERBÄCK - SOM JAG HADE DIG FÖRUT

En av planetens finaste låtar . Jag vill sjunga den med honom , som jag hade förut . Texten är helt underbar och passar oss som handen i handsken .

Idag hade jag min sista skoldag. Jag vann t.om ett pris för min presentation , vilket jag är väldigt glad och stolt över . Imorgon är det skolavslutning och jag ska sjunga inför 300 somriga människor . Är nervös så det skriker om det , men jag försöker intala mig själv att det kommer att gå fint .


A STORY ABOUT A BOY

perfekthet
GINA TRICOT

Jag har hittat den perfekta jeansjackan , som jag bara måste ha ! Så farligt dyr är den inte , men ack så snygg .  Jag tycker om den ljusa färgen och dragkejdan . Den är perfekt helt enkelt .

ANOTHER PROMISE , ANOTHER SCENE

Ni får ingen medalj eller diplom för världens-bästa-frågestunds-personer . Får jag vara ärlig måste jag säga att ni var dåliga på att ställa frågor . Men 13 frågor blev det . Den största frågan vi alla undrar över nu är om jag kommer bli den nya BlondinBella eller Kissie ?? 


Vilken färg har du på din tandborste? :p

- Rosa , såklart . Jag tror att jag alltid har haft färgen rosa på mina tandborstar. 

Kilklack eller vanlig klack på skor?
- Oj . Har faktiskt ingen aning . Eftersom jag är kort ( under 160 cm ) uppskattas all form av klack .

Rosa/blå?
- Rosa . Min mamma har övertalat mig om att jag inte passar i blått .

Sommar/vinter?
- Vinter för att det är så fint med snö och julafton är den vackraste dagen på året . Dessutom är min födelsedag på vinterhalvåret .

Vilka är de allra bästa låtarna du vet? Svårt att välja kanske, men några stycken som är sådär, fantastiska!
- Kent är alltid bra . Melissa Horns låtar är otroligt fina . Regina Spaktors är också en favorit . Låtar med fina texter , helt enkelt . Det är det som är kravet för en riktigt riktigt bra låt . Iallafall enligt mig .

Kan fråga om ditt drömyrke och dina framtidsplaner eftersom jag är en framtids-nörd :)
- Mitt drömyrke är känd journalist . Jag vill skriva artiklar som är betydelsefulla och resa mycket . Jag vill hjälpa människor , speciellt barn . Barn med cancer eller barn som bär på sorg .
I framtiden vill jag flytta till Stockholm och leva livet , studera och hitta en vacker man .

Kan du göra bloggesign?:)
- Nej , tyvärr inte . Jag är inte en teknisk människa .

Har du ett stort intresse för mode?
- Jag vill säga ja . Men jag är inte någon expert , absolut inte . Att inspireras av snygga modebloggar tycker jag om . Kanske , när jag köper ny kamera , blir det fina bilder och med kategorin mode .

Har du några mål med din blogg?
- Nej . Eller om statistiken är under 20 människor , bilr jag besviken . 

Vad fick dig att börja blogga?
- Det här är egentligen blogg nummer två . Mitt första syfte var att skriva 'mina egna tankar' och texter . Men nu blandar jag de tillsammans med dans , mode , träning och vardagen . Att skriva ( förhoppningsvis fina ) texter är min passion och det är varför jag började blogga från början .

Hur kan du förklara dig själv som person?
- SHE IS LOST . De som inte känner mig kan tro att jag är tyst , tillbrakadragen och lite lost . Men jag skulle beskriva mig som en snäll , trevlig , glad och person . När ni lärt känna mig på riktigt slutar jag inte att prata . Jag sjunger nästan konstant ( hur falskt det än låter ) Dansare är jag ju också . Dans är verkligen det jag brinner för .

Är du helt dig själv i bloggen eller är du en annan irl?
- Jag tror inte att någon bloggare är helt sig själv i bloggen . Men jag försöker att vara mig själv . I texterna skulle jag nog säga att jag är mig själv , absolut . 

Vilka bloggar läser du?
- BlondinBella för att jag tycker om hennes sätt att tänka , Ulrika för att hennes klädstil är så snygg och unik , Emma för att hennes texter är så otroligt vackra , Karin för att hon äger en av Sveriges bästa klädstiler och bloggen är grym , Elin för hon är en vacker tjej som kan mode . Plus en del små bloggare också .
RSS 2.0