WHO SAYS I CAN´T GET STONED

snygg

BIK BOK igen
Snygga människor

Idag har jag drabbats av feber och blivit bästa vän med kanal5 och tv3 . Imorgon tänker jag befinna mig i skolan igen och hoppas att jag mår bättre . Jag har insett att jag ska ta vara på de sista månaderna i skolbyggnaden och den positiva människan har krupit fram . Imorgon är det första april och vi kan säga farväl till vintern . Sommarkläder är nu varmt välkommen .

TACK för alla gulliga kommentarer . De värmer !

HOW CAN I YELL ANY LOUDER ?

Du skrattar högst för att du är älskvärd
Men jag ler och låtsas inte höra
Vi springer ett långsamt maraton
och glömmer bort friheten
Bakom hörnet existerar lyckan

I en svart kall natt kryper ensamheten fram
Stjärnorna har gömt sig och
tårar glittrar i ögonen som sandkorn
Jag önskar att du vore här
med din blå smutsiga tröja
Ibland vill jag be dej att öppna ögonen
Det är i taket som stjärnorna lyser

Sorgen i dina gröna ögon
har fastnat på min hornhinna
Rädlsan försvinner inte på ögonblick


THEY DON´T CARE WHERE THEY GOING

snyggtsnyggt

BIK BOK `, spring

Sommaren är efterlängtad . Jag är trött på snö och önskar att det vore vår i staden imorgon .
Ikväll ska jag läsa böcker , äta nötter och mysa med någon film . Framförallt ska jag lära mej att skriva vackert . Ha en fin fredag sötnosar !

Vad tänker ni satsa på klädmässigt nu till våren ?

ANOTHER HEART BREAK

Allt skådespel och fina ord säger ingenting längre .
Ibland vill jag trampa på tankarna och be dem försvinna .

Ni sitter i samma soffa , bär samma svarta jacka .
Ni väntar på applåderna , som en bekräftelse för populariteten .
Det är mobbning på hög nivå . Ni sjöng om flickan som saknade status .
Vi var inte bättre än er . Vi sitter på samma bänk , med samma osäkra ansikte .
Rädslan för att säga emot var för stark .
Vi ville inte bli som flickan som saknade status .
Ett osäkert skratt och ett litet 'jag-tycker-synd-om-dej' . Skärpning människor !
När jag blir stor och klok ska jag förhindra mobbning och hjälpa problembarn .
HISTORY BOOKS FORGOT ABOUT USREGINA SPEKTOR - BRAILLE .
Låten gör så att man ryser i hela kroppen , den är så fin .

Idag har jag haft en för liten kjol på mej och lyssnat på de pinnsmala människorna , som oroat sig för vikten . Jag ville skratta , men skämdes över att jag såg ut som en elefant . Under de 10 minuter som samtalet pågick hann jag fundera ut en dietplan och lova mej själv att äta nyttigt resten av mitt liv . 2 timmar senare , när jag är hemma igen , äter jag choklad . Fuck of bantingskurer som inte fungerar ! Fuck of höfter och putmagar !

Gulliga Hilda har en blogg tävling där jag är nominerad . Jag tycker att ni , kramgoda människor , kan ta er någon sekund och rösta på mej där .

I´M ONLY HUMANJag läser Stieg Larsson ord i "Män som hatar kvinnor" och är postiv överrraskad . Gubben kunde verkligen skriva ! Ikväll ska jag förstöra späningen en aning genom att bänka mej framför SVT1 . De visar ju första delen av serien kvällen till ära .

Idag har jag byggt världens finaste snöhäst med min kära lillebror . Han uppskattade det och skrattade , så som bara barn kan . Sen åkte hela Familjen Knasig till den stora staden . Jag dansade my ass of och resten simmade sig våta . Dansträningen var otroligt kul och jag fick fina komplimanger .

19:07

Eftersom jag har tid över tänkte jag svara på de få frågor som ramlade in under frågestunden . Men jag är tacksam för att ni , som frågade , orkade skriva ner någon rad .

Varför bloggar du ? :)
Min dröm är att få vara journalist . Jag skriver texter för att jag älskar det . Blogga gör jag mest för att det är roligt . Fastän jag skriver ganska personligt , vill jag vara lite anonym . Alla gulliga kommentarer gör det bara ännu bättre !

Om du skulle kunna bo var som helst, var hade det varit?
Helst i en stor stad . Stockholm , London eller Paris skulle sitta fint .

Bonde söker fru eller ensam mamma söker? ;)
ABSOLUT - Bonde säker fru . Men enbart för att skratta åt fåingheterna .

Fest eller myskväll?
Jag vill säga myskväll .

Vad är det finaste du vet?
Det finaste jag vet är människor som bryr sig . Människor som är osjälviska och hjälpsamma . Männniskor som vågar stå för den de är . Pojkar som vågar bryta sig ur jag-är-tuff-och-cool-och-kan-däför-inte-tala-med-dej och gråta och erkänna att de aldrig har rökt . Pojkar som säger de perfekta meningarna på de absoluta rätta tillfällena . Det är det finaste jag vet .

Favorifilm och musik? :)

Jag är mer än tv-serie person , film blir det inte lika ofta .
Men musik så måste det vara Kent´s fina texter , the fray´s underbara låtar eller gamla Jackson 5 hits . Utbudet är ganska så brett !

Hur tror du att ditt liv ser ut om tio år?

Om 10 år är jag 25 och har förhoppningsvis flyttat ut ur denna trista stad och har studierna klara . Helst skulle jag vilja vara journalist eller psykolog . Kanske jag har en underbar man vid min sida och planer på att bygga hus. Jag vill vara träningsnarkoman och lära ut dans åt ivriga barn och ungdomar . Om 10 år vill jag vara lyckligare än någonsin !

Vilka hårfärger har du haft?
När jag föddes hade jag svart . När jag var ett litet barn hade jag brunt . När jag kom upp i lågstadie åldern hade jag någonting mellan brunt och blondt ( men alltid ljust på somrarna ) I slutet av lågstadiet , början av högstadiet blonderade jag håret . För cirkus 2 veckor sedan tonade jag det i en ljusbrun ton .

Vad är du mest nöjd med i ditt liv?
OJ , vilken svår fråga . Kanske att jag vågade kämpa mej vidare med dansen . Att jag idag kan kalla mej för dansare . + alla fina vänner omkring mej som gör dagarna levande .

Vad är ditt ideal för killar?

Snäll och omtänksam . En person som ska kunna skillnaden mellan seriöst och roligt . Någon som älskar mej för den jag är . Pålitlig , som man kan tala med långt inne på natten . En kille med ett stort hjärta och som vill gå den krokiga vägen i livet tillsammans med mej .

Dett blev endast 10 frågor kort . Det kan ni inte klaga över åt mej .
Men , som sagt EN STOR KRAM till er som orkade !

MAN IN THE MIRRORSTOCKHOLM STREETSTYLE
De kan kallas snyggingar . Att få äga mannens famn skulle man inte säga nej till , inte heller till kvinnans kläder och skor . Byxorna är underbara ! Mannens kläder är ju också finemang !

Idag var det första gången på nästan 365 dagar som han tilltalade mej . Vi hade t.om ögonkontakt för ett par sekunder . Jag hade lärt mej att undvika orden . Jag hade förstått att en tönt inte ens kan vara i närheten av någon så populär som honom . Faktan var att vi inte kände varandra . Men idag tilltalade han mej .
WE SHOULD NEVER BE AFRAID TO DIE

Michael Jackson

MICHAEL JACKSON

Dans är mitt liv . - övning ger färdighet , snurrar i mitt huvud på träningarna . Jag är inte bäst . Jag är där för att lära mej . Jag är där för att få chansen till att bli bäst . MJ var så otroligt duktig . Alla hans dansteg var perfekta . Han är verkligen king of pop och en av dansens grundare . När jag fick höra att han var död började jag förvånansvärt nog gråta och varje gång jag hör han sjunga som pojke i JACKSON5 blir jag rörd .

Raringar , glöm inte bort FRÅGESTUNDEN i föregående inlägg .

QUESTION MARK

Solen sken och jag bestämde mej för att gå på en långpromenad . Det finns en man i staden som kan kallas för ensamvarg , men också favorit . Jag mötte honom på de isiga gatorna och vi log , utan några ord . Hans ålder är 70 + och jag förmodar att han inte har någon familj . Han är alltid glad . Det spelar ingen roll om det är marknad , hockey match eller friidrotts tävling - han är alltid där . Hans glädje smittar lätt av sig och han kan bra samtala med alla invånare . Jeans bär han endast vid fina tillfällen , annars är det alltid smutsiga joggingbyxor , slitna skor och en gammal fleecjacka . Fram tills idag har jag tyckt synd om honom - nu ser jag upp till honom . Han är en fin man .

Eftersom denna blogg är realtivt ny och jag har förvånasvärt nog också läsare , tänkte jag att vi skulle ta en FRÅGESTUND . Ni får fråga vad ni vill - tills jag säger stopp , så ska jag försöka besvara dem senare .

ANGELS ON THE MOON


ELIN KLING

Jag tror att vi alla drömmer om att få vara Elin för en dag . Alltid veta vad man ska ha på sig , vad som är rätt . Hon är en snygg kvinna . Om 10 år vill jag också ha en framgångsrik karriär och vara snygg . Vi tackar ja till drömmarna och önskar vidare .

Idag är det fredag och jag tänker titta på någon dålig film och äta onyttigt .
( jag orkar inte skriva BRA & VACKERT - inte nu )

NO ONE WANTS TO BE DEFEATEDMELISSA HORN - JAG KAN INTE SKILJA PÅ

Idag har vi gått på isiga gator och riskerat att få snö i nacken . Gått omvägar för att inte behöva höra skratten . Skrivit prov med glasögonen på näsan . Tackat dej för att du alltid är här . Dansat oss svettiga och undrat varför vi inte får vara som henne . Lyssnat på gräl om kameran som gått sönder . Blivit generad över hur snäll människan kan vara och lovat förbättringar . NU - lyssnar vi alla på Melissa Horn och önskar att vi kunde skriva vackert .

THE REASON

En löjlig nervositet om reaktioner . Det fanns inget att skämmas över . De sa att frisyren var snygg och jag log och tackade . Han sa att mitt hår var fint och hela min dag förändrades . Leenden som inte vill försvinna och en efterlängtad ögonkontakt . Skulle de ha skrattat , skulle jag ha vänt andra kinden till . Han sa att mitt hår var fint , resten spelade ingen roll .

CE N´EST RIEN

Idag har jag tränat och skrattat . Träningen gick bra och jag har nu lovat mig själv att träna varje dag nästa vecka . Vi lekte och var plötsligt 5 år igen . För en gång skull skämdes jag inte , utan skrattade och hade roligt . Allt behöver inte vara 100 % allvarligt hela tiden . Jag fick höra att vi aldrig ska tappa vår lekfullhet och att vi ska veta att det finns en morgondag . Även om man ramlar idag går solen upp imorgon . Vi ska inte skriva upp våra felsteg och misstag , istället ska vi skriva våra mål och viljor . Jag kunde inte sluta le och fundera varför jag slänger bort 3 år med hjälp av gnäll . Mitt fula leende har inte försvunnit . På måndag ska jag bevisa att jag kan och berätta om människan som är min IDOL . Jag är så jäkla glad !

MAN IN THE MIRROR

lindex
LINDEX

Imorgon ska jag shoppa hela dagen . Har funderat lite på denna klänning från Lindex .
Angående yrkesval och framtid är jag 99 % säker nu . Hjälpa barn i nöd , inte bara här i norr där det sägs att vi har det så bra . Även i söder där det sägs att de inte har de bra alls . Att jobba på sjukhus har redan min mor sagt ett stort NEJ till . Förslag på yrken skulle vara till god hjälp och åsikter om klänningen .
Puss på er ! Era kommentarer betyder mycket . TACK !

WHEN THE CHILDREN CRY

handikappade
BILD - GOOGLE .

Igår tackade jag kanal5 för att de äntligen har tagit tummen ur röven . Tv'n var välkommen igen .
Dating in the Dark - ett av de sjukaste jag har sett . Hångel i mörkret och tårar i ljuset . Det är bevisat - utseendet säger verkligen allt , eller åtminstone mycket .
Desperate Housewives - TACK ! Jag grät mej genom halva programmet . Människor dog och drömde sig bort . Lynette med sin handikappade son var så gripande . Jag tyckte det var så synd om dem , kallade modern för elak och nästan älskade pojken . Det slog mej att jag vill hjälpa dem . Jag vill jobba med barn med olika problem . Jag vill lära dem att kämpa . Jag är fortfarande rörd . De bestämmer inte sin framtid . Otacksam som ajg är inser jag inte hur lyckig jag borde vara som kan välja min framtid . Jag kan bestämma mej för att hjälpa ! Snälla , låt det bli min framtid !

Idag ska jag färga mitt hår , jag ska bli brunett . Dansa tills jag svimmar och vandra runt i mina nya läsglasögon .Ikväll ska jag se på Grey´s Anatomy och förhoppningsvis gråta mej genom scenerna . 

VALS FÖR SATANKENT

Ibland behövs inga ord . Det räcker med kent , de har så rätt och så fint .
Idag har jag varit en tråkig människa och levt med lögner . Resten lämnar jag över till KENT .

RSS 2.0