KÄRLEK ÄR FÖR IDIOTER

Det var sommarens varmaste dag . Stranden var full av glada människor . Jag hade ringt dig och bett dig följa med på en simtur . Du var för snäll för att tacka nej . Det var den bästa dagen i mitt liv . Vi skrattade och talade om allt mellan himmel och jord . Det visade sig att vi båda två var galna i Kent och rädda för rulltrappor . Plötsligt sa jag något om kärlek , och med en darrande röst och svettiga handflator erkännde jag det ofattbara . Det tog knappt 2 sekunder innan jag insåg vad jag hade sagt . Skulle jag ångra mig ? Säga att det var ett skämt ? Nej , man kan inte lura känslor lika enkelt som man kan lura människor .

- Kärlek är för idioter , sa du och vände ryggen åt mig och vandrade bort från stranden och den bästa dagen i mitt liv. I samma sekund kom regnet . Jag kunde inte avgöra om det var mina eller änglarnas tårar som rann ner för mina kinder . Jag kunde ha sprungit ifatt dig , men mina ben ville inte lyda .

- Kärlek är för idioter . Kärlek är för dig och mig , sa jag och önskade att den dagen kunde raderas bort från almanackan lika snabbt som regnet kom .

I AM A SUPERWOMAN , YES I AM .

så snygg så !
COCOO   - 195 SEK

En ursnygg ring från Cocoo . Jag hoppas att någon är snäll och sänder pengar och ring i ett litet paket . - ja tack ! För tillfället blir det nog bara drömmar .

Idag ska jag chilla , för att det är söndag och regn , och ha ett fint dansfilms-maraton .
Glöm inte bort frågestunden i föregående inlägg !

FRÅGA / QUESTION / KYSYMYSARKIVET

Idag har jag ätit för mycket chips och inte varit klädd för det dåliga vädret . Men vi är inte sura för det . Maj månad är snart slut och jag fortsätter att äta chips och titta på en ny halvdålig film .

Statisken har ökat igen , vilket jag är mycket glad över . Därför tänkte jag ha en FRÅGESTUND . Fråga vad och hur mycket ni vill , nu under hälgen , så svarar jag på frågorna på måndag . Tack gullungar ! Fråga Fråga Fråga !

TEARS NEVER SHOW IN THE POURING RAINTHÅRSTRÖM - FAN FAN FAN

Sorglig , vacker , klockren och helt fantastisk !
Idag har jag skrattat åt fånigheter och insett hur otroligt bra mina vänner är .
Snart är det sommar på riktigt , och vi säger adjö åt varandra . fan fan fan .

Om ni vet någon bra dansfilm , så tipsa gärna ! TACK .

OM DU LÄMNADE MIG NU

Himlen har aldrig varit så blå och
dina ögon har aldrig varit så sorgliga .

Hon sprang förbi som inget hade hänt .
Kanske hon inte förstod allvaret .
Jag ville krama om dig , få sätta mig i din famn
och förklara hur mycket jag saknar dig .
Fastän det inte handlar om kärlek
(hon tillhör ju faktiskt redan någon annan)
sitter den söta flickan tätt intill dig .
Någon dag vill jag be om att få
byta plats med henne , bara för någon minut .
Få känna lukten av ditt hår och
jämföra hur liten min hand är mot din .

Ibland blir dina ord bara fel och våra kära
klasskamrater skrattar tills de gråter .
Jag vet exakt hur mycket du hatar ljuden .
Ändå är jag elak och deltar i skratten .
Dina kinder blir snabbt röda och
plötsligt är det inte roligt längre .
"Varför är ni alltid så barnsliga?" skriker du högt
och kliver ut ur din trygga zon .
Teaterscenen förändras .
Vi glömmer vem som ska säga nästa replik .
Ingen ropar bryt och klockan fortsätter att ticka .
Någon , med svart hår och snus i överläppen , kallar dig bög .
Och skrattet fortsätter . Jag kallar dig modig , och vägrar att skratta .

"Jag saknar dig" viskar jag sakta .
Omedveten om någon hörde mina ord
går jag ut i regnet .
THE PARANOIA IS ON BLOOMKARIN - karinbylund

Ytterligare ett bloggtips och en bloggfavorit .
Karin är en otroligt vacker människa med en väldigt snygg klädstil . Hon kan kallas för mode drottning . Hennes hår är dessutom en av de finaste här på planeten . På bloggen kan man se på underbart fina bilder och förstås avundas av hennes finfina outfits . Karin verkar vara en riktigt snäll tjej med fin personlighet .

Jag vill inte tjata men , ni gullungar , måste helt enkelt fixa Gratis Spotify (det tar inte längre än 5 minuter)

JAG SKA SAKNA DIG IMORGONTRÄNING - GOOGLE

Igår var jag på min absoluta tyngsta träning i mitt liv . Redan efter 25 minuter var mitt ansikte tomatrött och svetten rann överallt . Det var bara att pusta ut och inse att det är 65 minuter kvar av träningen . Det var dans det handlade om och leendet på mina läppar var stort . Idag har jag träningsvärk överallt .

Zumba , styrke , löpning , spinning , bodyjam och bodycombat är olika träningar som jag gärna går på . Det viktigaste är ju faktiskt att det är roligt och att man tränar för att man tycker om det . Att det är tungt och svettigt är ju bara ett enormt PLUS .

Vad brukar ni träna ? Har ni någon favorit ?

JE NE PEUX PAS OUBLIER TON AMOURJENNIE MARS -10

Jag saknar pannluggen på bilden. Borde jag klippa den igen ? Min hårfärg är inte mörkbrunt längre , det har blekts till ljusbrunt . Men jag gråter inte för det . Jag trivs i ljusbrunt . Gårdagen spenderades på stranden med flickorna .Sommarvärmen är jag tacksam över och mina armar skiftar nu i en lite mörkare nyans än vit . Idag är det fredag och jag ska vara onyttig ( förlåt mig )

Kram på er !

KNIGHTS OF CYDONIA

snyggg!
FOREVER21

En sockersöt klänning . Jag är i stort behov av en ny klänning tills avslutningen , men blir bara arg när jag inte hittar den perfekta klänning . Dessutom är min kreavitet på noll . Därav få inlägg och läsare . Det ska bli ändringar på det . Imorgon kanske . Nu blir det snart Grey´s Anatomy för hela slanten !

Har ni hittat någon perfekt avslutningsklänning ännu ?

NOVELL , DEL 2 .

Det var en tid sedan del 1 blev publicerad . Jag hoppas att ni inte misstycker . Kritik tas gärna emot ! Del 3 ska jag snart försöka lägga upp också .
_______________________________

- ERIK , FÖR HELVETE . Har du någon aning om vad klockan är ?
Solen lyser starkt genom sovrummets fönster . Erik hinner knappt reagera innan fadern är i rummet och försöker få liv i sin son . Ibland är det som om pappan pratar på ett helt främmande språk . Orden går in i ett av Eriks öra , och ut i det andra . Han har lärt sig att blunda med öronen .
- Cykeln är sönder , Erik .
- Gumman , vad är det du säger ?
Emma är lillasystern i famlijen . 10 år och blont änglalikt hår och iskalla blå ögon . Med en cancersjuk mamma och en alkoholist till pappa . Erik har fungerat som en extra förälder åt Emma ända sedan ordet sjukhus kom med i bilden . Hon kallar honom för sin skyddsängel .
- Du hjälper mig med cykeln , va ?
- Det är klart att jag gör !
Han drar på sig samma tröja som han bar i lördags. En vit , lite utsliten , med stort tryck . Lördagen blev inte som Erik hade tänkt sig . Det spårade ut. Något stort och fint minne av kvällen har han inte. Enligt grabbarna var han aggresiv . Erik skyllde på farsan . Det var han som var aggresiv och skrek på Emma och Erik . Det var han som var full och alkoholist . Inte Erik .
- Du kommer väl ihåg att vi ska hälsa på mamma idag ?
- Ja , Erik . Du sa det igår också .
- Jag vet . Men idag ska vi dit . Jag lovar .
Emma ler . Hon älskar sin mor och sjukhuset har blivit en favoritplats . Sjukskötarna har blivit hennes bästa vänner . Erik beundrar henne som kan vara där utan att tänka på cancern. Emma springer fram till skolgården och hälsar glatt åt de andra barnen . Innan hon går över till att vara skolflicka kramar hon Erik . 
- Tror du att hon kommer att dö ?
- Nej . Hon kommer snart att flytta hem igen .
Eriks röst bär inte , det blir en viskning , som bara syskonen kan höra . De vet båda två att svaret är en lögn . Ändå krävs det att orden sägs högt ibland .

- Fan , Erik . Du var kungen i lördags . Matte , du skulle ha sett honom . Han var fullast av alla och kräktes i någons brevlåda . Och aggresiv som satan . Oskar fick sig ett blåöga och vi andra fick en hel del utskällning av Erik . Kåtast i stan var han också . Sofia hängde på honom hela kvällen . Blev det något sedan då ? Hur var hon ?
- Lägg av . Du överdriver .
- Nej , inte alls . Jag måste ju berätta hur det var , när ditt minne sviker .
Erik suckar högt och överger grabbarna . Allt är ju ändå bara lögn . Han går snabbt emot skåpet för att hämta historia boken . Nyckeln strejkar och skåpet vägrar gå upp . Han slår hårt på skåpdörren och försöker att slita upp dörren . Plötsligt står Sofia bredvid honom .
- Hej . Behöver du hjälp eller ?
Sofia är väl helt okej . Utseendet är inget att klaga på . Personligheten har Erik inte så stor koll på . Snäll är den enda egenskapen han kommer på , nu på rak arm .
- Tja . Nej , jag klarar mig .
- Jag ser det . Hur mådde du igår då ?
- Fint . Själv då ?
- Huvudvärk , om man får klaga . Hur blev det med farsan sen då ?
- Vad fan menar du ?
- Men du sa ju att han skulle bli arg . Att han kanske skulle slå er . Du , och din syrra .
- Lägg av . Du vet väl hur det är när man är full . Vad som helst kan komma ut ur munnen .
Skrattet kommer för fort . Sofia rör inte en min . Plötsligt minns Erik att han har berättat allt för henne . Han målade upp hela hans liv på någon timme . Sofia kan se skräcken i hans ögon och hennes ögon blir tårögda .
- Jag mår bra . Jag mår bra . Jag mår bra .
Erik talar inte enbart med Sofia . Han talar med sig själv . Sofia kramar honom långsamt och viskar lätt i hans öra att hon inte vill att han ska försvinna . Han ska kämpa .
- Äh . Jag klarar mig själv .
Erik sliter sig ifrån Sofias armar . Han är ju skolans kung . Ingen lipsill .WE ARE GETTING CLOSER , MY FRIEND

Hon bar en uringad tröja och rött läppstift och kallades för en rysk hora . Allas blickar var riktade mot samma människa . Ändå ändrade hon inte en min . Han sjöng i falsett och kallades gay . Han visade att han inte bryr sig . Men i hemlighet gråter han floder .  Jag beundrar dem som kan spela över känslorna . Högstadiet är ju ändå bara skådespel . Så varför börja tala sanning nu , när det inte ens är en månad kvar av skoltiden ?
Han (nummer två) är 16 år och är storrökare sen 3 år tillbaka . Kan man vara 16 år och alkoholist ? Han är coolast i staden och ledare för tuffa gänget . Enligt skolan är han vildast av alla ungdomar och bara till besvär . Hemma hos honom bor också en del småsyskon , som nu som då behöver en barnvakt . Han ställer mycket gärna upp .
Hon (nummer två) har pojkvän hemma , men springer ändå runt och kramar och flörtar med klassens pojkar . I onyktert tillstånd bosätter hennes tunga i hälften av pojkarnas munnar .

Varför är världen en teaterscen ? Vad händer om rekvisitan eller statisterna är fel ? Vem är det som ropar BRYT och OMTAGNING ?

EVERYBODY GONE BADMICHAEL JACKSON - THEY DON´T REALLY CARE ABOUT US
Jag blir alltid lika rörd när jag lyssnar på den låten . Texten är underbar och varje litet är ord är sanning . Videon är magisk !

Nu är jag hemma igen . Resan har varit otroligt skoj . Jag har ätit mat som en häst , åkt buss som en storstadsbrud , dreglat över en het man , sovit i en äcklig säng , skrattat med tjejerna , dansat och shake'at my ass of , fastnat i hissen , shoppat och sjungit tills rösten försvunnit . Det var alltså en mycket trevlig resa . 


DON´T TELL ME IF I´M DYING

NU säger jag hejdå åt staden och vännerna (plus bloggen och ni finfina läsare) Som sagt - läs förra inlägg , är jag hemma igen redan på söndag . Jag ville bara säga adjö och be er att rösta på mig på denna bloggtävling hos en söt bloggerska . Dessutom kan ni nu skaffa gratis spotify (LÄNK) det enda som krävs är att bli medlem och svara på några få frågor . Gör det ! :)  See you later , alligator !

THE MESSEGES I´VE TRIED TO SENDLOOKBOOK

Väldigt snygga människor ! Jag skulle absolut inte tacka nej till deras kläder .
På onsdag reser jag bort , så det blir inget mer bloggande den här veckan . Men när jag är på hemmaplan igen blir det del 2 av novellen och eventuellt några bilder . Ha det fint ! Kram .

UTMANAR ÖDET OCH TÄVLARTÄVLING HOS ENLIGTSISSI.BLOGG.SE

Jag är med och tävlar om ett valfritt armband från Nuknuk. (det finns fler valmöjligheter än de på bilden) Skulle vara grymt roligt om jag vann . Jag brukar aldrig vinna något , har verkligen inte tur i spel . Inte i kärlek för den delen heller . MEN ni gullungar kan ju också ta en titt och hoppas på att vinna något .

RSS 2.0