DET ÄR SÅ LOGISKT, ALLA FATTAR UTOM DU1  introduce yourself

Det är svårt att sätta ord på sig själv. Jag har skrivit om inlägget ett x antal gånger.

De som inte känner mig skulle säkert kalla mig för blyg och kanske en aning inåtvänd. Men det är bara för att de inte känner mig. Jag är inte ens 16 år gammal (två veckor, så säg inget) och äger lite för stora drömmar. Jag är finlandssvensk och går första året i gymnasiet. Jag är också en sån person som sällan är där. Aldrig där var alla andra är. Aldrig i centrum.

Att överreagera är något jag är expert på. Kung nästan. Jag är känslig, osäker och använder allt för ofta meningen "jag kan inte". Mitt tålamod är heller inte stort. Jag är en humörsmänniska och är sämst på att spela bort att jag är jättearg eller jätteglad. Vilket omgivningen inte alltid tycker om. Jag tror lite för lite på mig själv. Det är nog det som det handlar om. För ett år sedan trodde jag att ingen förstod. Idag är jag lite klokare.

Jag vill säga att dans är min passion. Men jag är absolut inget proffs. Ändå skulle jag inte kunna tänka mig att leva utan det. Journalist eller psykolog är något jag hemskt gärna vill vara. Jag vill hjälpa människor. Speciellt unga människor. Jag tycker om att lyssna på andra. Jag är snäll, trevlig och ärlig.

Blogg för mig är som en liten dagbok. Det är här jag skriver ner allt jag tycker är viktigt eller inte kan formulera i tal. Ibland är jag vilsen i mina egna tankar. Om folk läser eller inte spelar inte så stor roll. Jag skriver för min egen skull.

Vem är ni i korta ord?
Kommentarer
Postat av: Merlys

tack så mkt! ;)

2010-11-18 @ 16:58:22
URL: http://merlys.blogg.se/
Postat av: anso

Jag beundrar ditt sätt att skriva, din talang att använda orden och ditt sätt att formulera meningar som visar och avspeglar att de betyder något :D

2010-11-18 @ 17:29:38
URL: http://hennesliviordochmeningar.blogg.se/
Postat av: ..

Det blev ju en bra presentation av dig! :D Riktigt bra, ett inlägg som är perfekt skrivet och som är intressant.. :)Jag är en ansvarstagande person, som kan uppfattas lite tråkig och för allvarlig ibland. Men så är inte sanningen alltid.. Jag har alltid för höga förväntningar på precis allt och presterar alltid till max (vilket inte är så bra alltid..) Sedan till ngt positivare egenskaper. Jag är en god lyssnare och hjälpsam plus några tusen saker till.:) Jag har också drömmen att bli psykolog:)

Så är jag till en viss del:)

2010-11-18 @ 17:36:46
URL: http://inherhead.blogg.se/
Postat av: LISA

Bra skrivet! Jag är lite som du, fast är ändå rätt bra på att hamna i centrum. Jag skämtar ganska mycket, och folk gillar det. Jag har udda klädstil jämfört med andra på min skola och drar till mig blickar. Det menas uppmärksamhet, och jag gillar det allt mer!Jag har alltid varit skitblyg. Men det har vuxit bort mer och mer. Eller jag har kämpat med att få bort det. Nu är jag jättebekväm med alla människor på min skola/linjen jag går (vi är liksom "instängda" från resten av skolan) och då är jag verkligen mig själv.SVAR: Tack så mycket!

2010-11-18 @ 19:12:31
URL: http://blogofmine.blogg.se/
Postat av: victoria

heter victoria. 16 år. lyssnar mycket på kent. alltså om jag ska vara ärlig. det är det enda jag vet helt säkert om mig själv. är så jäkla dålig på att beskriva mig själv.

2010-11-18 @ 19:50:24
URL: http://pulsensfrekvens.blogg.se/
Postat av: d i a n a

fin blogg :)jag är en tjej på 14 år som är glad hela tiden nästan haha :)

2010-11-18 @ 20:39:17
URL: http://kadishe.blogg.se/
Postat av: anna

kul att läsa :)jag är 18 år och en del av det du skrev stämmer in på mig. Annars har jag höga ambitioner! Älskar musik och kläder och allt som har med kreativitet att göra. typ :)

2010-11-18 @ 21:36:48
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Lina

jag är.. jag vet inte.. det 'svarta fåret' bland alla i min omgivning, men konstigt nog ändå 'accepterad'.

jag lyssnar alltid på musik, jag vill inte bli någonting speciellt och jag önskar att himmelen var gul.

jag älskar allting men samtidigt älskar jag ingenting

jag heter Lina och jag går första året på gymnasiet

och jag tycker att du var fin

2010-11-18 @ 21:42:59
URL: http://killamangiro.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Jätte fint skriva Jennie! :)

2010-11-18 @ 21:46:42
URL: http://miijkis.blogger.com
Postat av: Julia

Nämen tack, söta du!

Så fint att du delar med dig av dig själv på bloggen, jag tycker också det är lite svårt att beskriva sig själv. Jag uttrycker min personlighet genom att uttrycka mig på bloggen, men där visas ju inte allt. Det finns ganska mycket jag inte delar med mig av, tankar och saker som bara stannar i mig, sätter gränser och skärmar av. Så jag kan nog vara en ganska hemlighetsfull person, hög integritet. Det finns mycket som verbalt inte sägs.

2010-11-18 @ 21:58:52
URL: http://stylebyjulia.blogg.se/
Postat av: esmeralda

tack så jätte mycket! :)

2010-11-19 @ 02:05:13
URL: http://ndotter.se
Postat av: Lisa

Vackert skrivet (jag skippar introduktionen av mig själv för idag har jag tappat bort alla orden).

2010-11-19 @ 13:23:18
URL: http://flortunn.blogg.se/
Postat av: AMANDA FALK

Sv: ja se den, älskar alla beck :D visst är dom bra?

Ha en gryyym fredag & toppen start på helgen!

2010-11-19 @ 14:17:27
URL: http://amandafalk.se
Postat av: ♥ L A I L A ♥

Snygging :):):)

2010-11-19 @ 15:16:55
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Sissi

fitn skrivet och jag känner igen mig i dig :)kram

2010-11-19 @ 16:52:06
URL: http://enligtsissi.blogg.se/
Postat av: STYLE CRUSH

sv: jaa men visst är de snygga!? jag är nöjd :)

2010-11-19 @ 17:32:11
URL: http://malinronnquist.se
Postat av: Fredrika

FIna du! Du är så bra på att sätta ord på dina känslor och det är verkligen inte lätt!

2010-11-19 @ 17:42:03
URL: http://frideborgs.blogg.se/
Postat av: LISOU

Ja, verkligen! :):)

2010-11-19 @ 19:30:11
URL: http://lisou.webblogg.se/
Postat av: Lina

min dator krånglade, så jag ber om ursäkt.

<3

2010-11-19 @ 19:38:09
URL: http://killamangiro.webblogg.se/
Postat av: johanna

sv; yes. vad skulle du tänka dig?

jag vill ha nåt låtcitat tror jag :)

men det finns ju så många bra!

2010-11-19 @ 21:48:37
URL: http://knownasme.blogg.se/
Postat av: Jeanet

Jag vet inte alls hur jag skulle introducera mig själv. sånt där är band det svåraste som finns.Jag är 25 år och född i vågens tecken, som jag också har tatuerat på handleden. Jag har svårt att hålla mig till en hårfärg förlänge. Jag skriver så ofta jag bara kan. Älskar mig själv när jag illustrerat något eller gjort en teckning eller målning som jag är riktigt nöjd med. Jag tänker alltid. Wow! Här jag gjort det här?! Jag ska göra något av det svåraste jag vet till årsskiftet. Jag ska tillbaka till skolan. Jag gick ut 2004 och har inte haft några planer på att någonsin gå tillbaka till studier. Men nu känner jag mig för första gången sen tvåan i lågstadiet motiverad till att börja plugga. Jag är lite nervös, men jag tror det kan bli jätte fint. Måste bara hålla mig strukturerad och motiverad :)

Jag älskar att läsa, skriva, sy, teckna, prata, fika, sitta på uteserveringar på sommaren eller parker med alla vännerna. Jag önskar att jag kunde sjunga, att jag kunde börja dansa igen, att jag inte tyckte att skola var så himla svårt och att jag kunde sy kläder. Jag syr mest tavlor.

Vill du veta något mer så fråga jätte gärna. ♥

2010-11-21 @ 10:59:46
URL: http://interruptedfashion.blogg.se/
Postat av: Louise

Jag är nitton (och nästan ett halvt) år och fast i en stad som är vacker men som jag är så less på att jag vill sätta fingrarna i halsen. Just nu letar jag efter anledningar att komma bort härifrån.I vår vill jag resa halva jorden runt. Hälsa på min fru i Kyoto, klappa blåvalar norr om Island, dansa mig lycklig på klubbar i London och Berlin, se Venedig innan det sjunker, ramla fram på gatorna i någon östeuropeisk huvudstad och se röda torget och Vasilijkatedralen i Moskva.Jag är en bitter romantiker som lessnat på känslor och slutat titta mig omkring efter den som ska lyfta fram allt bra i mig. Men jag vet att den personen kommer komma, någon dag. Och till dess har jag mina hjärteflickor (och pojkar) att krama och pussa på.(Det kanske inte var en kort (eller bra) beskrivning av mig själv. Men just ikväll känner jag såhär och då är väl alltid något?)

2010-11-21 @ 23:57:54
URL: http://andvari.blogg.se/
Postat av: Louise

sv: Tack. (:Vackra städer man lessnat på men inte kan fly riktigt än är rätt hemskt. Egentligen har jag längtat mig härifrån i två och halvt år, men det är väl egentligen först nu jag Kan ta mig härifrån men då är det annat som krånglar till det.Mina hjärtepojkar är lite av min räddning emellanåt (även om jag inte träffat en av dem ordentligt sen i juni och den andra ibland försvinner iväg lite för mycket med sin flickvän). Men de räddar mig med sina klokord och icke-dömande tankevärlar.

Alla borde ha minst en hjärtepojk. Någon som kramar en och plockar bort alla tjejiga problem när de är som jobbigast. Någon man egentligen önskade att man kunde bli kär i för att den är så bra för en, men som man efter ett tag inser att den är bättre som vän eftersom då kommer han stanna kvar längre i ens liv.

2010-11-22 @ 16:03:15
URL: http://andvari.blogg.se/
Postat av: Louise

sv: Men oh, du gör mig generad. Tack.Jag hade chansen att om sådär en tre veckor påbörja ett nytt liv i London, men jag fick panik och kunde inte sluta tänka på allt jag skulle missa om jag spenderade det närmaste året i London. Dumt kanske men.. det känns bättre såhär. Förhoppningsvis flyttar jag till Oslo efter nyår, och till nästa höst packar jag ihop mitt liv på riktigt och flyttar åttio mil norrut till en delad trea.För mig är en hjärtepojke precis som min vackra hjärteflickor; en väldigt bra vän som man alltid vet finns där även om man inte pratat på en månad och även om man gör dumheter.Och jag tror egentligen att det är viktigt att ha någon att tänka och drömma lite om. Det behöver inte vara något djupt eller på riktigt, bara man har någon som man låta sina tankar vandra iväg till. Vardagen blir nog lite lättare då!

2010-11-22 @ 19:06:23
URL: http://andvari.blogg.se/
Postat av: elin ohre

"äger lite för stora drömmar" - man kan inte ha för stora drömmar Jennie! <3 det är bra att drömma. önskade jag hade mer fantasi..

2010-11-22 @ 22:38:33
URL: http://spacefortwo.blogg.se/
Postat av: Emelie's WickedTime

fin bild:)

2010-11-24 @ 16:37:46
URL: http://wickedtime.blogg.se/
Postat av: Maggie

Jag är som du.. i korta ord :) äger dock inga drömmar, jag vill inte bli psykolog men hade planer på att bli journalist. Annars är vi rätt så lika.Ha det bäst

2010-11-24 @ 20:57:31
URL: http://maggiiie.blogg.se/
Postat av: minna

tack! :) bra skrivet, ett av de bästa "introduce yourself"-inlägg jag läst hittils!

2010-11-25 @ 06:19:21
URL: http://minnass.webblogg.se/
Postat av: elin.w

Jag är som du. Konstigt. för det hade jag inte haft en aning om. Men nu vet jag, och det var bara en slump att jag hamnade in på denna blogg.

2010-12-02 @ 20:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0