Sammanfattning av 2010 del 3

JULI
Jag shoppade under de regninga dagarna och spenderade en del helger och dagar i Larsmo med mycket sol. Den mesta tiden gick åt att sola och att ge allt på dansträningar. Den sista delen av novellen publicerades och jag konstaterade att sånt gör jag nog inte om. Jag köpte en ny mobil och mitt hår var så solblekt att det inte kan beskrivas annat än fult.

Jag var på ett dansgenrep, som gick sämst och skrev: en del av mig vill stanna hemma, gråta och säga att jag inte kan dansa. En annan del av mig vill dansa som om det vore de sista 3 minuterna och 24 sekunderna av mitt liv. Sen kom plötsligt den efterlängatade veckan fullspäckad med dansuppvisningar. Det var varmt, tungt, roligt och absolut det bästa jag har gjort och jag hade svårt att sluta le i flera dagar efteråt. Jag är så glad över att jag fick uppleva det!

Jag tänkte lite för lite, förstörde ännu mera och skrev att, och han frågar mig om jag är osäker. Varför jag inte kan stå still. Mina ögon springer ett varv runt alla onyktra människor. Jag mår bra. Jag är inte osäker. Jag längtade efter hösten, för jag trivdes trots allt inte i shorts.


AUGUSTI

Michelle Featherstone- coffee & cigaretts spelades på reapet hela månaden. Jag drömde om en språkresa i England i tre veckor, blev irriterad på skvallerjournalisterna som inte skriver något vettigt och skrev själv:

Nästa gång jag går förbi tänker jag höja på blicken
och beundra människorna,
som tidningarna beskriver som monster.

Jag hittade min bloggfavorit, Emma, som skriver mycket bättre än de flesta. Jag klagade en hel del också och visste varken ut eller in för ett tag. Svart. Precis som jag. Förorenar människans ådror, blod som upprepar ensamheten i varje kvarter. Sen började jag i gymnasiet och fastnade i skolböckerna.


Spotlight i staden och det blev många timmar dansträning inför både modevisningen och dansuppvisningen. Förutom strul med jeans, som aldrig passar, var kvällen den absolut bästa på året! Veckan efteråt var det dansintagning och jag slapp vidare till grupp två i Energy Dancers, och jag var lyckligast!

SEPTEMBER
Jag bestämde mig för ett nytt liv och gav löften om att träna oftare, skriva vackrare, satsa mer i skolan, ha finfina kläder och bli mer social. Det gick sådär, och jag bröt löftena allt för fort. Insåg hur diva och jobbig jag blir när jag är hungrig och fann weheartit.


Jag cyklade till skolan (även om cyklar finns på min hata-lista) och var rädd för att möta högstadieklumpar och skarpa ord. Spenderade en halv dag i Stjärnhallen på tre träningspass och resten av dagen på Fitness på dansträning. Jag sydde om mammas gamla jeansjackan och bar den ganska ofta.


Provveckan i skolan var värre än jag trodde och jag var fast i skolböcker. Tänkte på var gränsen för lögner går och skrev: vita lögner är tillåtna, men fula lögner är strängt förbjudna. Jag är mycket medveten om det. Dagen var en stor vitlögn. Essän, som jag kämpade med ,var ett halvsteg från högsta betyg och jag var grymt besviken. Jag tålde inte att kallas för medelmåttlig. Jag klagade lite till och var inte säker på om jag ville bo här i tre år till.

Kommentarer
Postat av: KAFFEHORA

Fin blogg, verkligen. Och, jo, jag vet orden har förlorat sin pondus i och med att de används av fjortisar som vill ha besökare till sin egen blogg, men det här är en genuin komplimang :) Har du skrivit länge?

2011-01-02 @ 19:37:00
URL: http://kaffehora.blogg.se/
Postat av: niclas

tack så mycket! fint att du gillar bilden

2011-01-02 @ 19:43:04
URL: http://tillfabriken.blogspot.com
Postat av: Jazmin ♥

Fin blogg :)

2011-01-02 @ 20:43:45
URL: http://jeeds.blogg.se/
Postat av: MEREI

- söt du är !

2011-01-02 @ 20:48:58
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: KNORKAN

Gillar din header :)

2011-01-02 @ 21:31:24
URL: http://knorkan.blogg.se/
Postat av: Jazmin ♥

Sv. jaaa, det är sant faktis, men har man inte mycket att göra så är det rätt kul :)

2011-01-02 @ 21:35:13
URL: http://jeeds.blogg.se/
Postat av: Iris Lundquist

Vad söt du är!

2011-01-02 @ 22:14:45
URL: http://irisl.blogg.se/
Postat av: rosanna

fin blogg och fina bilder:D

2011-01-03 @ 00:39:47
URL: http://rrosannaholm.blogg.se/
Postat av: jennie

Jävlar vilket fint namn du har, rätt stavat och allt :)

2011-01-03 @ 00:50:59
URL: http://stuupid.blogg.se/
Postat av: Zami

sv: Okej, de ska jag göra :D

Du har en fin header :D

2011-01-03 @ 10:27:55
URL: http://zandrajonsson.blogg.se/
Postat av: MATILDA

svar: tacktack!:)

2011-01-03 @ 10:51:40
URL: http://tildaahanson.blogg.se/
Postat av: rosmarie

va söt du är :)

2011-01-03 @ 13:28:11
URL: http://khangkhengs.blogg.se/
Postat av: klara

grymt snygg lugg du äger, hehe. nej men asfin!

2011-01-07 @ 23:03:22
URL: http://blix.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0